Beställ vikarie – 5 enkla steg

Börja med att ladda ner Vikarie Direkt-appen för smartphone. Det går fort och är enkelt. Du hittar den på App Store och Google play. Vikarie Direkt finns också som webbversion och den hittar du på www.vikariedirekt.se.

Kontakta oss så skickar vi dina inloggningsuppgifter. Du behöver dem den första gången du loggar in i appen.

White iphone symbol

Beställ din vikarie i Vikarie Direkt! Det tar bara några knapptryck, och du får besked på din förfrågan direkt i appen.

Du får en bekräftelse på vem som kommer. Vi tar fullt arbetsgivaransvar och du betalar bara för den tid vikarierna arbetar.

När uppdraget är slutfört får du gärna lämna feedback på hur du tycker att allt har fungerat!

Nyheter: 12 Dec

Tillsammans gör vi skillnad!

Snart är det jul. Härligt! Men också en påminnelse om hur julen ser olika ut för människor i världen. Istället för julklappar till kunder och medarbetare väljer Lärarförmedlarna som tradition att ge stöd till någon av alla organisationer som arbetar för att underlätta för dem som har det svårt. I år har vi valt att stötta Musikhjälpen! Temat på årets Musikhjälpen är “Barn i krigsdrabbade områden ska få gå i skola”. Över 30 miljoner barn kan inte gå i skolan på grund av krig och konflikter. Samtidigt är det en mänsklig rättighet att gå i grundskola. Och den måste vi värna om. Att få gå i skola kan vara skillnaden mellan liv och död! Tillsammans kan vi göra skillnad! Alla kan inte göra allt. Men alla kan göra något. Tillsammans kan vi göra verklig skillnad! Var med i vår insamling och bidra till att barn i krigsdrabbade områden också får gå i skolan. Vi startar insamlingen med 10 000 kronor. För varje insamlad krona utöver 10 000 kr matchar Lärarförmedlarna med motsvarande summa upp till ytterligare 10 000 kronor. Tillsammans kan vi alltså samla in hela 30 000 kronor! Alla bidrag räknas och varje krona gör skillnad! Tillsammans ser vi till att dörren till klassrummet kan stå öppen, även för barn i krig och på flykt. Vad räcker pengarna till? 50 kronor kan t ex räcka till 250 blyertspennor så att barn kan lära sig skriva. 300 kronor kan räcka till skolbänkar och skolmaterial till en skola. Och 1000 kronor kan räcka till ett skolpaket med allt material som behövs för att en lärare ska kunna undervisa upp till 40 barn. Alla bidrag räknas och varje krona gör skillnad! Var med du också. Nu kör vi! Till Lärarförmedlarnas insamling. Här kan du också se Lärarförmedlarnas evenemang på musikhjälpens hemsida.

Tipsa om en kompis

Just nu upptäcker allt fler skolor och förskolor att de får riktigt bra vikarier genom Lärarförmedlarna. Därför letar vi efter fler passionerade vikarier. Känner du någon som är driven, engagerad, social och kunnig. Med ett hjärta som bultar för att göra skillnad i barn och ungdomars liv?
Läs mer och tipsa gärna!

Tipsa om en kompis