Jobba som lärarvikarie

Det är svårt att tänka sig ett viktigare jobb än att ge unga människor en bra start i livet. I rollen som lärarvikarie får du använda dina erfarenheter, färdigheter och intressen (det kallar vi talang) till att leda och inspirera andra. Du får dessutom ta ansvar, utvecklas snabbt och vara en vuxenförebild för barn och unga. Inte alltid enkelt, men garanterat roligt och utmanande! Ett viktigt jobb, där din talang gör skillnad för många!

På Lärarförmedlarna skapar vi smarta, flexibla möjligheter både för den som behöver vikarier och för dig som vill jobba i skolan. Hej då gamla ringlistor och telefoner. Hej snabba, snygga appar och jobbet på fickan i din smarta mobil.

Det som förr var krångligt är nu enkelt. Men det ställs höga krav på den som ska leda en grupp elever.

Därför lägger vi särskild vikt vid din förmåga att kommunicera, samarbeta, ta initiativ och ansvar, lösa problem och ha gott omdöme. Helt enkelt förmågor som skolan och förskolan värdesätter och förväntar sig av dig som vikarie.

Vi vet också att du värdesätter din frihet. Därför har vi ordnat så att du har jobbet på fickan. I Vikarieappen hanterar du enkelt dina uppdrag 24/7. Du väljer själv hur mycket och ofta du vill jobba.

Och visionen om en bra vikarie i varje klassrum uppfyller vi tillsammans. På Lärarförmedlarna är du en del av fantastiskt nätverk av talangfulla kollegor att lära och utvecklas tillsammans med. Och vet du – några av dem kan bli vänner för livet.

Att förverkliga sina drömmar är stort. Att få andra att förverkliga sina drömmar är större. Vi vill att fler ska få vara med om båda. Antar du utmaningen tillsammans med oss?

SÖK JOBB
Sök jobb – så funkar det

LF Academy

I LF Academy får du som jobbar som vikarie på Lärarförmedlarna möjlighet att utveckla dig och din kompetens tillsammans med andra vikariekollegor. Vi erbjuder ett brett utbud av kurser, föreläsningar och lektionstips både live och online.